Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Charitatívna činnosť Bosen Group

Pridané: 30.3.2020

Dňa 8.12.2018 organizovala spoločnosť Nordmander už ŠTVRTÝ ročník charitatívnej aukcie živých vianočných stromčekov spoločnosti NORDMANDER.

CharitaSme veľmi radi, že sa tejto aukcie naša realitná kancelária Delta Property - Bosen Group sa zúčastnila ako organizačný partner a zároveň finančne podporila túto udalosť. Predčasne narodené deti sú dar, ktorý rodičia dostanú o čosi skôr. Pomoc z tejto aukcie smeruje dvom takýmto bojovníkom, bratom Alexovi a Maximovi. Výťažok bude v plnej výške použitý prostredníctvom OZ APPA na úhradu ich neurorehabilitácií v Šoproni.

Na charitatívnej aukcii sa podarila skvelá vec! Pre súrodencov Alexka a Maximka, ktorí sú životom skúšaní oveľa viac ako my ostatní, sa podarilo vyzbierať úžasných 12.200€!

Veľmi sa tešíme, že sme mohli byť súčasťou tejto udalosti a pomôcť týmto chlapcom v ich neľahkej životnej situácii.