We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PREDANÉ - 4 izbový byt, Kráľová pri Senci

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment
PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúka Exkluzívne na predaj 4 izbový byt v pokojnej časti obce Kráľová pri Senci, neďaleko Senca. 

BYT: Výmera bytu je 92m2, z čoho byt má 78m2 a pivnica 14m2. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu so štyrmi bytovými jednotkami. Byt je vhodný na rekonštrukciu. Pri kúpe bytu bude vymenená komplet elektrika a vymaľované na bielo. Kúri sa krbom a elektrickým kotlom. Plyn sa nachádza na pozemku a je možné ho zaviesť do bytu. Strecha a komín boli menené pred rokom. Bytový dom sa plánuje zatepliť.

DISPOZÍCIA: Z priestrannej chodby je vstup do troch nepriechodných izieb a samostatnej toalety. Z jednej izby je vstup na balkón. Samostatná kúpelňa, kuchyňa s jedálenským kútom z ktorej je vchod do ďalšej izby.

ZARIADENIE: Byt sa predáva bez zariadenia, možnosť dohody. K bytu patrí taktiež murovaná pivnica o rozlohe 14m2 v ktorej je voda aj elektrina. Pivnica sa nachádza na prízemí.

GARÁŽ: 2 samostatné garáže sa nachádzajú pod bytmi. Je tu zavedená voda a elektrina, rozvody sú nové.

PARKOVANIE: Bezproblémové priamo pred bytovkou, prípadne v garáži. K bytu prináleží taktiež pozemok o výmere 203m2

MESAČNÉ NÁKLADY: 135 € mesačne pre 4 osoby. 

LOKALITA: Tichá lokalita 10 minút pešo od autobusovej zastávky a centra s kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú  obchody, škola, škôlka, obecný úrad.

Cena 85 000 € 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.