We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | PREDANÉ 2 izbový byt, Koliba - Tupého, 75m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr. Ivana Sovová

real estate agent

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

Realitná kancelária Bosen Group predala 2 izbový byt na Tupého ulici, Bratislava - m.č. Nové Mesto - Koliba

BYT: Výmera bytu je 74,66 m2 z čoho má balkón 4,5 m2 a pivnica 3,5 m2. Byt sa nachádza novostavbe z roku 2007 s výťahom - 3./4. poschodie.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň s chodbičkou, odkiaľ sa dostanete do kuchyne spojenej s obývacou izbou odkiaľ je výstup na balkón, samostatnej spálne, kúpeľne a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne ZARIADENÝ. Bezpečnostné dvere zn.ADLO, na mieru robené úložné systémy, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, varná doska, umývačka riadu, chladnička/, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, automatická práčka, rolldor, klasická vaňa, sprchový kút, záhradné sedenie, vlastný plynový kotol.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa sa nachádza v zabezpečenom komplexe. Doménou bytového domu je upravený park s detským ihriskom. Lokalita je tichá a zabezpečuje komfortné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.