We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PREDANÉ - BOSEN | Rodinný dom v historickom centre, Svätý Jur

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Houses
Type: Sale
House type: Family house

PREDANÉ - BOSEN GROUP

DOM: Detailne prepracovaný rodinný dom z tehly, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Podlahová plocha 185m2. Plastové okná s bezpečnostnými sklami, kachľová pec, kuchynská linka a podlahy v dome sú z dubového masívu. Kúrenie aj ohrev vody je ovládané automatickým systémom Buderus. Dom je zabezpečený kamerovým a inteligentným zabezpečovacím systémom. Dom je čiastočne podpivničený s altánkom pri ktorom tečie potôčik.

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza priestranný šatník. Spodné poschodie disponuje kúpeľňou so sprchovým kútom, toaletou a umývadlom. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi a špajzou, je spojená s jedálenským a obývací priestorom. V obývačke sú kachľová pec na drevo a vchod na dvor. V spodnej časti domu je vykurovanie zabezpečené podlahovým kúrením. Na vrchnom podlaží sa nachádza priechodná pracovňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, detská izba, spálňa so šatníkom a východom na balkón. Vchod na povalu je z pracovne.

POZEMOK: K domu prináleží pozemok o veľkosti 35m2. Ďalších 100m2 je v prenájme od obce.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v garáži s automatickou bránou, prípadne pred domom. 

IS: Elektrina, Voda, Kanalizácia, Plyn

LOKALITA: Svätý Jur je vyhľadávaná vinárska oblasť. V obci je všetka občianska vybavenosť, materská škola, základná škola, obecný úrad, potraviny, pošta, vlaková stanica. Nachádza sa tu Svätojurský náučný chodník. Kúsok sú lesy s turistickými chodníkmi. 

PREDANÉ - CENA: 364.990 Eur

REALITNÝ MAKLÉR: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.