We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PREDANÉ - BOSEN | 1,5 izbový byt, Slovenský Grob

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio
Bosen Group Vám ponúka na predaj 1,5 izbový byt v obci Slovenský Grob.

BYT: Ide o byt úplne nový byť v ktorom sa ešte nebývalo. Nachádza sa na 3/4 poschodí bytového domu skolaudovaného 03/2020 na ulici Slavomírova v Slovenskom Grobe. Celková rozloha je 45,5 m2 z čoho je balkón 5,8 m2. K bytu prináleží parkovacie miesto. Z bytu je nádhervný výhľad na karpaty.

DISPOZÍCIA: Vstup je do chodby v ktorej je kúpeľňa a samostatná toaleta. Obývačka je spojená s kuchynskou časťou a pol izbou ktorá je oddelená zástenou z pezinskej pálenej tehly. Z obývačky je východ na balkón. 

ZARIADENIE: Vstavaná skriňa na chodbe, kuchynská linka na mieru, baroví pult so stoličkami, dekoratívny krb, sedačka, sedenie na balkóne. Byt sa predáva zariadený so zabudovanou telkou ktorá sa dá otáčať 360° vďaka čomu sa dá pozerať aj z postele. 

PARKOVANIE: K bytu prináleží jedno parkovacie miesto pri dome.

LOKALITA: Príjemná novovybudovaná lokalita kúsok od okresného mesta Pezinok. V Slovenskom Grobe sa nachádza, základná škola, materská škola, potraviny, pošta, obecný úrad, výborné reštaurácie známe husacími špecialitami.

CENA: 109 888,- Eur

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.