We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

Zariadený rodinný dom s rekuperáciou

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Filip Vráblik

estate agent

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Houses
Type: Sale
House type: Family house

Bosen Group Vám ponúka na predaj elegantný 4 izbový rodinný dom s pozemkom o výmere 607m2. Rodinný dom sa nachádza v novej a tichej časti obce Miloslavov - Anna Majer.

RODINNÝ DOM: je novostavba ktorá bola skolaudovaná v roku 2016. Zastavaná plocha je 172m2 pričom úžitkova plocha je 144m2 z čoho má garáž 21m2 a terasa o výmere 37,27m2. Rodinný dom je postavený z tradičného stavebného materiálu. Vodné podlahové kúrenie, plynový kondenzačný kotol prepojený so zásobníkom TÚV 120l, v dome sa nachádza rekuperácia. Okná, exteriérové dvere a dvere na terasu sú s izolačným trojsklom. Garáž je prístupná z ulice. 

Dom pozostáva z:
- vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, 2 samostatné nepriechodné detské izby, spáľňa spolu so šatníkom, 2x vstavaná skriňa, samostatná toaleta a kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, komora, garáž. 

ZARIADENIE: je na dohode s majiteľom. 

LOKALITA: Zástavka SAD je v centre obce Miloslavov, škôlka, základná škola.

CENA: INFO V REALITNEJ KANCELÁRII

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.