We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

Priestranný 2 izbový byt, Kpt. Nálepku, Ilava, 56m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Basic information

County: Trenčiansky kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment
Delta Property Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný, zariadený 2 izbový byt v tichom prostredí mesta Ilava.


BYT: úžitková plocha je 56m2 plus balkón. Nachádza sa na 1. poschodí z 3. Podlaha: nádherné drevené parkety+ dlažba v miestach náročnejších na údržbu ako je vstupná chodba, kuchyňa a kúpelňa s WC. V byte je jedna kúpeľňa s vaňou a WC. Kuchynská linka je vyrobená na mieru z kvalitných materiálov. Súčasťou kuchynského vybavenia je sporák, chladnička a mikrovlnka. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: ústredné. Byt nie je zaťažený hypotekárnym úverom a preto je možné sa nasťahovať ihneď.


DISPOZÍCIA: Po vstupe do bytu sa dostanete do priestrannej vstupnej chodby, kde po pravej strane sa nachádza krásne prerobená kúpelňa s vaňou pre príjemný relax. Chodba pokračuje vstupom do kuchyne s kuchynskou linkou na mieru. Po ľavej strane sa nachádza obývacia izba z ktorej je možné prejsť na balkón a spálne. Spálňa je priestranná a pekne sa do nej zmestí manželská posteľ.


ZARIADENIE: Byt má plastové okná a je zateplený, zrekonštruované sú parkety, elektrika v celom byte. Byt sa predáva po dohode zariadený. 


Mesačné náklady: celkové náklady sú 130 € (3os.)


LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti. V blízkom okolí je vlaková stanica, Mestský úrad, pošta. Nemocnica s poliklinikou 3min. autom. Do 5min. sa viete dostať na výjazd D1.


Virtuálna prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=bCvfRiwDAgG


CENA: 69 900 €


Realitný maklér: Ing. Martin Grunta, tel.: 0911/083 672, mail: martin.grunta@deltaproperty.sk

Viac ponúk na : deltaproperty.sk


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.