We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PREDANÉ: BOSEN |Bory Bývanie 2, nový 1 - izbový byt so spacou nikou v novostavbe , Lamač / Devínska Nová Ves, 35 m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr. Ivan Babušík

partner

+421 907 610 241
babusik@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio
PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj úplne nový 1- izbový byt so spacou nikou v novostavbe Bory Bývanie 2 - v novovznikajúcej mestskej štvrti Bratislavy, medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou, s vonkajším parkovacím státím. Skolaudovaný v 4. kvartály 2020.

BORY BÝVANIE 2: Ponúka výnimočné prepojenie prírody, dostupnosť nákupného centra Bory Mall a nemocnice, či priame napojenie na diaľnicu. V rámci areálu nájdete oddychové zóny, jazierko, multifunkčné športové ihrisko, detské preliezky, cyklotrasu, či množstvo zelene a stromov. Oceníte tiež nízkopodlažnosť budov (max 4 – 6 podlaží) a polo-privátne vnútrobloky so zeleňou a vybavením (priestor na sedenie, detské ihrisko) medzi jednotlivými budovami.



BYT: Celková rozloha bytu je 35,11 m2 z čoho loggia tvorí 3,39 m2. Nachádza sa v budove C1.1 na 2. nadzemnom podlaží z celkových 4. Je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň, kde je po ľavej strane vytvorený priestor na vstavanú skriňu a práčku, po pravej strane je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Z chodby sa následne vstupuje do obývačky spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou (19,38 m2). Výstup na loggiu (3, 39 m2) je z obývacej časti. Veľkou výhodou tohto bytu je spacia nika (4, 88 m2), ktorá je pri obývacej izbe, vďaka čomu tento byt môžeme považovať za 1,5 izbový.

ZARIADENIE: Byt je vyhotovený v kvalitnom štandarde, ktorý obsahuje: bezpečnostné vstupné dvere, laminátové podlahy, dlažbu a obklady v kúpeľni, interiérové dvere, predprípravu na klimatizáciu, plastové okná a komplet sanitu.



PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie.

LOKALITA: Novostavba Bory Bývanie 2 sa nachádza v mestskej časti Devínska Nová Ves (na hranici Lamača). Táto lokalita je výnimočná pre spojenie krásnej prírody / hôr a zároveň pre pešiu dostupnosť nákupného centra Bory Mall, kde nájdete: obchody každého druhu, fitness centrum, plaváreň, kino, detské zábavné centrum, reštaurácie a kaviarne. Neďaleko je situovaná aj „Nemocnica Novej Generácie“. Oceníte tiež priame napojenie na diaľnicu D2 a blízkosť zastávky MHD (v budúcnosti plánovaná aj železničná zastávka a električka).

CENA: 119 900 € byt + 10 000 € vonkajšie parkovacie státie

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.