We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 2 izb. byt na začiatku Petržalky, Gessayova, 53 m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr. Ivan Babušík

partner

+421 907 610 241
babusik@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

PREDANÉ: Bosen Group  Vám exkluzívne ponúkal na predaj zariadený 2 izbový byt s dvomi loggiami. Nachádza sa na Gessayovej ulici, vo vyhľadávanej časti Petržalky s prístupom k električke. Je situovaný na 12. poschodí, s krásnym výhľadom do zeleného vnútrobloku. 

BYT: Celková rozloha bytu je 53,53 m2, pričom podlahová plocha bytu je 41,68 m2, dve loggie tvoria 9,6 m2 a pivničná kobka 2,25 m2. Nachádza sa na 12. poschodí z celkových 12.  Byt prešiel poslednou rekonštrukciou v roku 2019, kedy boli vymenené podlahy, komplet kuchyňa, nainštalovaná klimatizácia. V byte boli menené aj stúpačky. Veľkou výhodou bytu sú 2 loggie a príjemné výhľady do vnútrobloku.

DISPOZÍCIA:  Byt pozostáva z predsiene, priestrannej a nepriechodnej spálne s výstupom na prvú loggiu, obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou a výstupom na druhú zasklenú loggiu, a kúpeľne spojenej s toaletou.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. V predsieni sú umiestnené 2 skrine a klimatizácia. Spálňa je vybavená manželskou posteľou s nočnými stolíkmi, šuplíkovou skriňou a vstavanými skriňami. V kuchynskej časti je kuchynská linka s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, digestor, barový pult so stoličkami. Obývaciu časť tvorí pohovka, konferenčný stolík, stolík pod TV a policový systém na stene. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, skrinkou pod umývadlo, skrinkou so zrkadlom, práčkou a uzatvárateľnou poličkovou skriňou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Okolie Gessayovej ulice je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v rámci Petržalky. Nachádza sa na začiatku Petržalky v blízkosti električkovej zastávky, zeleného parku či Chorvátskeho ramena s možnosťami na prechádzky či bicyklovanie. V blízkosti nájdete tiež potraviny Billa, reštaurácie a podniky, škôlku, základnú a strednú školu, detské ihrisko a množstvo zelene. V letných mesiacoch oceníte aj pešiu dostupnosť jazier Malého a Veľkého Draždiaka. Zastávky MHD sú v tesnej blízkosti.

CENA: 149.990 EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.