We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Veľkorysý 6 izbový rodinný dom, ulica Jánošíkova, Senec, 197 m2

BROKER

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Houses
Type: Sale
House type: Family house

6 izbový rodinný dom zasadený do radovej zástavby na ulici Jánošíkova 50, Senec, predaný na prvej obhliadke.

DOM: Disponuje úžitkovou plochou 196,51 m2. Jedná sa o zateplenú, tehlovú stavbu, skolaudovanú v roku 2013. Rodinný dom má príjemnú atmosféru a ponúka maximálny komfort, ktorý spočíva vo veľkorysých veľkostiach jednotlivých izieb. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Senca s pešou dostupnosťou do centra mesta. Súčasťou predávanej nehnuteľnosti je aj terasa so záhradkou.

DISPOZÍCIA:
1NP (96,19 m2): Zádverie, vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, z ktorej je priamy vstup na terasu, 1x samostatná izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, špajza, garáž so suchým vstupom do domu.
2NP (100,32 m2): Spálňová časť s extra izbou, ktorá môže byť riešená aj ako walk in šatník, 2x samostatná izba, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou.

ZARIADENIA: Podľa dohody.

POZEMOK: Má veľkosť 261 m2 a je rovinatého charakteru. Zastavaná plocha je 114 m2. Na pozemku sa nachádza terasa prepojená so záhradou.

IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia

PARKOVANIE: 1x garážové parkovacie státie, 2x parkovacie státie na pozemku

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Senca s výborným napojením na ďialnicu, s napojením na všetky smery v rámci Senci a rovnako pešou dostupnosťou do Senca. Okresné mesto Senec sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, služby, nákupné cetrum, obchody, ...) Mesto je rovnako známe svojou rekreačnou oblasťou Slnečné jazerá.

CENA: 339 900,- EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.