We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Zariadený 2 izbový byt v novostavbe, ulica Nobelova, Bratislava - Nové Mesto, 59 m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

BOSEN Group Vám ponúka na predaj zariadený 2 izbový byt v novostavbe, ktorý sa nachádza v Bratislave, mestká časť Nové Mesto, na ulici Nobelová. 

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=2XymASV6q2X

BYT: Celková plocha bytu je 59 m2, z  čoho balkón je 4, 4 m2 a pivnica 1, 4 m2. Byt je situovaný na 2 NP. Byt sa predáva zariadený. Výhodou sú presvetlené obytné miestnosti disponujúce klimatizačnými jednotkami, ktorými si možete spríjemniť letné, ale aj zimné obdobia. 

DISPOZÍCIA: Priestranná obývačka s kuchyňou, vstupná hala, kúpeľňa s vaňou a toaletou, samostatná izba. Na balkón je možný vstup z oboch obytných miestoností.

ZARIADENIE: V byte sa nachádza 2x rolldoor, kuchyňa s chladničkou a mrazničkou, vstavaná rúra, mikrovlnná rúra, indukčná doska, digestor s uhlíkovým filtrom, manželská posteľ, obývačková zostava. V byte sa nenachádza gauč a TV - inzerovaná foto obývačky je z časti doplnená virtuálnym nábytkom.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha parkovacie státie. 

LOKALITA:  Vyznačuje sa výbornou občianskou vybavenosťou: reštaurácie, potraviny, školy, škôlky, destský park, jazero Kuchajda, obchodné centrum Vivo, zastávky MHD.

CENA: 199 990,- EUR + 15.000,- EUR parkovacie státie. 

Realitný maklér: Natália Herškovič, +421 908 257 677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.