We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Veľkometrážny 4 izbový byt s garážovým státím, Kopčianska - VIENNA GATE, Petržalka, 99,5 m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr. Ivana Sovová

real estate agent

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment
Bosen Group Vám ponúka na predaj čiastočne zariadený 4 izbový byt v projekte VIENNA GATE na ulici Kopčianska, Bratislava - m.č. Petržalka.

BYT: Byt má výmeru 99,5 m2. Izby bytu sú orientované na juh a západ a nachádza sa na 5./15. poschodí polyfunkčného domu Vienna Gate. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,91 m2 situovaná na 3. poschodí polyfunkčného domu.

ZARIADENIE: Bezpečnostné dvere, vešiakový systém, rolldor, skriňová zostava, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /indukčná varná doska zn. Whirlpool, digestor, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, voľne stojaca chladnička s mrazničkou zn. Bosch/ jedálenský stôl, knižnica, komoda, stoly, postele, skrine. V kúpeľni je práčka, klasická vaňa a wc. V byte je aj druhá samostatná toaleta s umývadlom. Byt je klimatizovaný.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami (priamo v byte) sa nachádza komora vybavená poličkovou zostavou a samostatné WC. Chodbou sa dostanete do priestrannej spálne o výmere cca 22 m2, ktorá je orientovaná na juh a presvetlená vďaka hliníkovým francúzskym oknám. Ďalej sa chodbou prechádza do kúpeľne s klasickou vaňou a WC a do obývacej izby spojenej s kuchyňou o výmere cca 25 m2. Odtiaľ je vstup do dvoch samostatných izieb o výmere cca 12 m2. 

PARKOVANIE: Možnosť kúpiť garážové státie na prízemí polyfunkčného domu za cenu 18.000 EUR spolu s bytom. (Samostatne sa predáva garážové státie za sumu 20.000 EUR.)

LOKALITA: Lokalita zaručuje príjemné bývanie v obľúbenej mestskej časti Petržalka, ktorá aktuálne prechádza veľkou revitalizáciou, v blízkosti vlakovej stanici ŽST Petržalka s ľahkou dostupnosťou na mestský obchvat ako aj do centra mesta a to či už autom alebo vďaka dobrému spojeniu MHD. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v okolí /školy, škôlky, pošta, notár, banky, supermarkety, kúpalisko MATADORKA/ ako aj priamo v polyfunkčnom bytovom dome VIENNA GATE, kde sú prevádzky zamerané na zdravie, šport, relax, krásu, je tu tiež reštaurácia, DM drogéria, kaviareň, autoumývareň a Tesco Expres.

CENA: 299.000 EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.