We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Zariadený 1,5 izb byt s balkónom Sklenárová ul.

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Martin Pinter

Riaditeľ pobočky

+421 903 243 462
pinter@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 1,5 izbový byt s balkónom vhodný aj ako investícia na Sklenárovej ul. v Ružinove.

BYT: Celková výmera bytu vrátane balkóna je 47 m2. Nachádza sa na poslednom 6. poschodí bytového domu a je orientovaný na Z. Medzi najväčšie benefity bytu patrí presvetlená a klimatizovaná obývačka s východom na balkón. 

DISPOZÍCIA: Vstupná hala disponuje vstavanou skriňou, menšia nepriechodná izba s oknom, obývačka s kuchyňou sú klimatizované. Cez obývačku je prístup na balkón. Pred kúpeľnou sa nachádza malé zádverie s priestorom na práčku. K bytu prislúcha aj pivnica.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. 

LOKALITA: Bývanie na Sklenárovej ul. ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, dobrú dostupnosť do mesta pomocou MHD a výborné napojenie na obchvat, ktorý je vzdialený iba 2 km.

INFO: Byt je vhodný aj na investíciu, nakoľko sa v byte aktuálne nachádzajú aj nájomcovia a je možné predĺžiť nájomný vzťah. 

CENA: 169.000€ 

MAKLÉR: Martin Pinter, 0903 243 462, pinter@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.