We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Predaj stavebného pozemku s územným rozhodnutím, 2334 m2, k.ú. Zobor, Nitra

  • INFO V RK

Basic information

City district: Zobor
City/Town: Nitra
District: Nitra
County: Nitriansky kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land for housing construction

BOSEN | Predaj stavebného pozemku s územným rozhodnutím, 2334 m2, k.ú. Zobor, Nitra

Property description

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok s PRÁVOPLATNÝM ÚZEMNÝM ROZHODNUTÍM v Nitre, katastrálne územie Zobor.

POZEMOK: Má celkovú rozlohu 2334 m2. K pozemku je prístup z dvoch ulíc a to ulica Oravská a ulica Nad baňou. Na pozemku prebehli základné terénne úpravy (zbúranie pôvodného domu) a je pripravený k výstavbe Športovo relaxačného centra (Pozemná stavba – nebytová budova pre účely športu a služieb), na ktoré je vydané Územné rozhodnutie ktoré nadobudlo právoplatnosť v 07/2023. Zastavaná plocha pozemku podľa ÚR je 80% vrátane všetkých spevnených plôch. K pozemku je možnosť predať projektovú dokumentáciu k výstavbe Športovo - relaxačného centra k stavebnému povoleniu. V prípade, ak máte záujem o výstavbu inej vybavenosti, je možnosť požiadať stavebný úrad o zmenu stavby pred jej dokončením.

V tesnej blízkosti pozemku (cca 200 m) je aktuálne plánovaná výstavba Polyfunkčného súboru, ktorého súčasťou bude výstavba cca 400 bytov, čo lokalite prinesie vysoký investičný potenciál aj práve pre výstavbu Športovo relaxačného centra. 

IS: Na pozemku sa nachádza elektrická, vodovodná, kanalizačná a plynová prípojka.

CENA: Info v RK.

LOKALITA: Pozemok sa nachádza sa v zastavanej časti Nitry v katastrálnom území Zobor, ktorá patrí k najlukratívnejším častiam mesta. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, bezproblémové spojenie MHD a rýchle napojenie na R1. K pozemku je vybudovaná príjazdová cesta z oboch strán.

VŠETKY ĎALŠIE INFORMÁCIE AKO LV A ÚZEMNÉ ROZHODNUTIE VÁM POSKYTNEME NA VYŽIADANIE.

MAKLÉR: Klaudia Jenischová
                +421 919 188 524
                 jenischova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
company
Land area:
2334 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Land width:
23 m
Land length:
112 m
Total area:
2334 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes
 

BROKER

Klaudia Jenischová

real estate agent