We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenájom, 1,5-izb. apartmán, Rezidencia Synagóga

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

JUDr. Viera Horváthová

Realitná maklérka

+421 905 917 213
horvathova@bosen.sk


Basic information

County: Trnavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Studio

Bosen Group Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 1,5 izbový apartmán,vhodný ako kancelárske priestory,  v novostavbe Rezidencie Synagóga v meste Trnava. 

BYT: Apartmán je o výmere 36,7 m2, nachádza sa na prízemí v novostavne bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2023.V apartmáne sú plastové okná, plávajúca pohlaha a klimatizácia.

DISPOZÍCIA: Má veľmi praktické dispozičné riešenie : vstupná hala, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a radiátorom, kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou.

ZARIADNIE: Apartmán sa prenajíma kompletne zariadený, tak ako vidno na fotografiách. Kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, umývačka riadu, rozkladacia sedačka, TV,  sanitárne vybavenie ( sprchový kút, wc, umývadlo ). TV,  optický internet v cene nájmu.

VÝHODY: 

- Lokalita, priamo v srdci historického centra

- Kompletne zariadený, bez nutnosti investície

- V prípade kancelárie, výhodou výklad do ulice

LOKALITA: Urbanistická koncepcia Rezidencie Synagóga sa nachádza priamo v historickom centre  mesta. Na prízemí rezidencie sa nachádzajú kaviarne, notár, apartmány.

CENA: 550€/mesiac + 100 €/mesiac energie v prípade 1 osoby. V prípade ďalšej osoby + 50€/mesiac energie. Depozit 2x mesačný najom s energiami. Provízia RK  1x mesačný nájom s energiami.

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.