We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN I 3 izbový byt so záhradou v radovom dome, Hviezdoslavov, Hviezdne bývanie

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr.art. Nora Žalúdeková

estate agent

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Basic information

County: Trnavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

Bosen Group Vám ponúka na predaj rohový 3 izbový byt s priestrannou záhradou a možnosťou parkovania na pozemku vo Hviezdoslavove v novovybudovanej štvrti Hviezdne bývanie.  

3D: https://my.matterport.com/show/?m=P9obs1WRx87

BYT: Obytná plocha bytu je 58,64 m2 k bytu však prislúcha priestranná vstupná chodba slúžiaca ako úložný priestor a situovanie bytu na okraji budovy dáva priestor väčšej záhrade a to 113 m2. Vo vchode sa nachádzajú len 3 obytné jednotky z ktorých je tento byt najväčší a ako jediný na prízemí. Byt je orientovaný SV/JZ. 

DISPOZÍCIA: Dispozícia bytu je riešená veľmi efektívne. Do bytu sa vchádza cez zádverie a následne veľkorysý priestor schodiska (slúžiaci ako úložný priestor). Do samotného bytu sa vchádza cez predsieň z ktorej je priamo prístupná kúpeľňa, priestranná izba a obývačka spojená s kuchyňou, z ktorej sa vchádza do ďalšej samostatnej izby. 2 izby majú priamy východ do exteriéru z toho jedna z nich priamo pod zastrešenú terasu. Obytná časť domu je orientovaná Severo-Západne čo dom mäkko presvetluje no neprehrieva, zároveň je záhrada presvetlená aj západným svetlom.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený po dohode s majiteľom. Aktuálne je kompletne zariadený, postele, gauč, šatníkové skrine, kuchyňa so spotrebičmi, podľa fotografií a 3D.  

POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru s terasou. Na pozemok sa od cesty vstupuje samostanou bránou. 

LOKALITA: Dom sa nachádza v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti-Hviezdoslavov, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny a do dvoch rokov by mal pribudnúť aj kostol. Rýchle napojenie na R7 len 15 minút od centra Bratislavy ako aj autobusová a vlaková doprava v dochôdznej vzdialenosti. 

CENA BYTU: 185.000 EUR už s províziou

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.