We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN, Dvojgeneračný rodinný dom v obci Veľká Lomnica na predaj

BROKER

Dominika Neupauerová

estate agent

+421 901 709 791
neupauerova@bosen.sk


Basic information

County: Prešovský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v obci Veľká Lomnica.

DOM: Rodinný dom disponuje novou prístavbou, verandou. Po vstupe verandou sa dostávame na prvé poschodie nehnuteľnosti, kde sa po pravej strane nachádzajú dve priestranné izby + hosťovská kúpeľňa s rohovou vaňou. Po ľavej strane sa nachádza obývacia izba s krbom prepojená s kuchyňou spojenou s jedálňou. Na prízemí sa nachádza ešte samostatné WC a kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom.  V obývacej izbe sa nachádza výstup na vnútornú krytú terasu, ktorá je maximálne prispôsobená na dlhé večery s priateľmi a zároveň na príjemne trávenie času pri pohári vínka, či už v zimných mesiacoch, kde Vás ohreje piecka na tuhé palivo, ktorá sa tu nachádza alebo nerušené letné posedenia. Priestor presvetľujú veľké francúzske okná. Možno do budúcna sa tu ponúka tiež možnosť prispôsobenia priestoru na vytvorenie súkromného wellness, čo bolo plánom aj aktuálnych majiteľov domu.

Komfortným schodiskom sa dostávame na druhé poschodie domu. Nachádza sa tu rovnako samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou. Dve samostatné detské izby, ktoré sú priechodné majitelia však aktuálne priechody medzi izbami nevyužívajú. Detské izby disponujú veľkými vstavanými skriňami. Po pravej strane sa nachádza spálňa so vstavanou skriňou, kuchyňa a sklad.

Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je pochôdzna povala, ktorá je pripravená pre oddych rodiny vytvorením herne, oddychovej zóny. Cez to všetko je tu veľmi veľa úložného priestoru pre sezónne veci, ktoré potrebujete uskladniť.

Dom je kompletne podpivničený, v suteréne sa nachádza práčovňa, technické miestnosti aj fitko.

 

POZEMOK: rovinatý, slnečný, oplotený betónovým oplotením, prístupová cesta ako aj priestor pred domom sú vydláždené zámkovou dlažbou, na trávnatej časti pozemku sa nachádza detské ihrisko.

LOKALITA: Lokalita Veľká Lomnica je veľmi vyhľadávaným turistickým miestom, ktoré navštevujú nie len slovenský, ale aj zahraniční hostia z celého sveta. V blízkosti sa nachádza aj golfové ihrisko a táto centrálna obec je takzvanou bránou do Vysokých Tatier. Vzdialenosť od mesta Poprad je 8km a od mesta Kežmarok 7km.  

PARKOVANIE: garáž + parkovanie na vlastnom pozemku

CENA: 295.000,-EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.