Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 3 izbový byt s balkónom, Karlová Ves - Karloveská ulica

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom novozrekonštruovaný slnečný 3 izbový byt s balkónom v Bratislave – mestská časť Karlová Ves, Karloveská ulica. 

BYT: Byt má výmeru 55 m2 z toho balkón tvorí 8 m2. Nachádza sa na 4. poschodí bytového domu. Byt je orientovaný na juho-západ.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z chodby, kúpeľňa s vaňou, toaleta, spálňa, menšia izba, obývacia izba, kuchyňa, komora, balkón.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený - plne vybavená kuchyňa vrátane indukčnej varnej dosky, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička, práčka, sedacia súprava, konferenčný stolík, TV, skrinka pod TV, komoda, spacia izba 1: manželská posteľ, skriňa, spacia izba 2: posteľ, menšia skriňa, stôl, stoličky.

LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť. V pešej dostupnosti potraviny, školy, škôlky, Františkánske námestie s množstvom služieb, detské ihrisko, zastavky električky a MHD. Bohatá príroda so sieťou turistických chodníkov a cyklotrás vám ponúka aktívne trávenie voľného času. Bezproblémová dostupnosť do všetkých mestských častí MHD alebo električkou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie

CENA: 650 € / mesiac nájom+ 150 € /mesiac energie 2 os., TV a internet + 800 €  vratný depozit + 400 € odmena RK

Byt je ideálny pre pár alebo jednotlivca a je voľný ihneď.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.