Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ - BOSEN | 2,5 izbový byt s loggiou v Bratislave, mestská časť Rača

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Andreas Puškár

realitný maklér

+421 904 203 801
puskar@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2,5 izbový byt s veľkou loggiou na ulici Kafendova v Bratislave – m. č. Rača. 

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=aPhDTNyXwhd

BYT: Prešiel čiastočnou rekonštrukciou a jeho celková rozloha je 60,88 m2 (byt 49,26 m2 + loggia 9,36 m2 + pivnica 2,26 m2). Nachádza sa na 1np./5np. zatepleného panelového bytového domu so zrekonštruovanými rozvodmi a strechou. Bytový dom má jeden výťah.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatná toaleta, priechodná obývacia izba s kuchyňou a výstupom na lodžiu, menšia priechodná izba,spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom. Lodžia je pozdĺž celého bytu a je rozdelená na otvorenú a zasklenú časť.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pri bytovom dome.

LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí - zastávky MHD/električky, Kaufland, reštaurácie a kaviarne, služby, zdravotné stredisko, športovisko a detské ihrisko priamo pred bytovým domom, a čo ocenia hlavne rodiny s deťmi sú škola a škôlka.

CENA: 183.999 Eur

Realitný maklér: Andreas Puškár
Tel.: 0904 203 801, mail: puskar@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.