Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Kompletne zariadený 2 izbový byt, Nejedlého ul., Bratislava - Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt bez balkóna na ulici Nejedlého v Bratislave – m. č. Dúbravka.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=TtV6EizxsbU 

BYT: Prešiel v roku 2015 kompletnou rekonštrukciou a má rozlohu 52,12 m2, z čoho 1,76 m2 tvorí pivničná kobka. Nachádza sa na 6p./8p. zatepleného panelového bytového domu, ktorý má zrekonštruované spoločné priestory, 2 vstupy na čip, vynovený výťah, vymenené rozvody a stúpačky a taktiež novú strechu. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, kuchyňa a obývacia izba. Orientácia bytu je na východ s výhľadom na Karpaty.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu, v tesnej blízkosti sa nachádza veľká parkovacia plocha.

LOKALITA: Mestská časť Dúbravka sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou - školy, škôlky, obchody, reštaurácie, komplexné služby, zdravotné stredisko. V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza materská a základná škola, potraviny Malina a detské ihrisko. V pešej dostupnosti OC Saratov, Lidl, Billa, pošta, zastávky MHD (autobus, električka), 8 min. autom nákupné centrum Bory Mall. Lokalita ponúka bezproblémový prístup na diaľničný obchvat, aj množstvo turistických a rekreačných aktivít v blízkosti Malých karpát, či Devínskej Kobyly.

CENA: 550 € / mesiac nájom+ 150 € /mesiac energie 2 os., TV a internet + 700 €  vratný depozit + 350 € odmena RK

Byt je ideálny pre pár alebo jednotlivca a je voľný ihneď.

Realitný maklér:  Romana Debnáriková
Tel.: 0908 126 603

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.