Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, Zariadený 3 izbový byt s loggiou, 68m2, Lučenec.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen group Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj zariadený 3 izbový byt s loggiou v meste Lučenec. Byt sa nachádza v kľudnej časti, na sídlisku Rúbanisko III v zateplenom bytovom dome na 1/8 poschodí.

BYT: Celková rozloha predstavuje 68m2, je prevažne v pôvodnom zachovalom stave a ostáva aj zariadený novému majiteľovi. Byt svojou priestrannostou a perfektnou dispozíciou môže byť ideálnou volbou aj na rekonštrukciu podľa svojich predstáv.

Vchod je dobre udržiavaní s veľmi dobrým susedstvom. Byt je po zkúpení ihneď voľný.

DISPOZÍCIA: Za vchodovými dverami sa nachádza priestranná predizba z ktorej vedie krátka chodba do kuchyne. Z predizby je ďalej prístup do každej miestnosti osobitne a to 1x spálňa, 1x detská izba, 1x obývacia izba, 1x kúpeľňa a 1x samostatná toaleta. K bytu patrí aj pivnica umiestnená na prízemí.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený, s kuchynskou linkou, zariadená ostáva aj obývacia izba ako, aj detská izba.

PARKOVANIE: Bezprobémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v kľudnej lokalite v okrajovej časti sídliska zo západnej strany sa tu nachádza veľká lúka s množstvom zeleňe. Vďaka svojej polohe je ideálnou voľbou aj pre príjemné rodinné bývanie, v pešej blízkosti sa nachádza škola, škôlka, detské ihriská ale aj obchod s potravinami, lekáreň, pekáreň...

VÝHODY:

  • Príjemná lokalita
  • Rekonštrukcia bytového domu bola v roku 2023 v rámci ktorej bola opravená strecha, izolácia, vchodové dvere...
  • Po zakúpený je byt ihneď voľný!
  • Vhodný na rekonštrukciu, vhodný na hypotekárny úver.

Realitný maklér: Vojtech Bari, +421907347770, bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.