Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt s balkónom, Rumančeková ul., Bratislava - Ružinov, 53 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom na ulici Rumančekova v Bratislave – m. č. Ružinov.

BYT: Byt má rozlohu 52,84 m2 z toho balkón má 3,31 m2 a pivničná kobka 1,75 m2. Nachádza sa na 3p./6p. zatepleného panelového bytového domu, ktorý má zrekonštruované spoločné priestory, 2 vstupy na čip, vynovený výťah, vymenené rozvody a stúpačky a taktiež novú strechu. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, spálňa, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, WC. 

ZARIADENIE: Byt je v pôvodnom stave so staršou rekonštrukciou kúpeľne, menené boli plastové okna, podlaha. Výhodou bytu je možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite Ružinova na Rumančekovej ulici časť Trávniky. Vďaka svojej polohe je ideálnym pre príjemné rodinné bývanie. V pešej dostupnosti: detské ihrisko, základná škola, OC RETRO, Ružinovské jazero Rohlík, nemocnica, lekáreň. V blízkosti sa nachádza MHD a výhodou je  rýchle napojenie na dialnicu D1.

Cena: 159.999,-

Realitný maklér:  Romana Debnáriková
Tel.: 0908 126 603

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.