Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Nadštandardné bývanie v uzavretom komplexe na Čermáni

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Martin Pinter

Riaditeľ pobočky

+421 903 243 462
pinter@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 5 a viac izbový byt

Bosen Group Nitra Vám exkluzívne ponúka na prenájom 5 izbový byttromi terasami v novostavbe privátneho bytového komplexu na Čermáni.

BYT: Celková výmera bytu je 210 m2, pričom podlahová plocha bytu je 170 m2 a plocha terás je 40 m2. Nachádza sa na poslednom 2. poschodí bytového domu  a je orientovaný na V a Z. Medzi najväčšie benefity bytu považujem presvetlenú obývačku o rozlohe takmer 60 m2, rozdelenie na dennú a nočnú časť a tri terasy lemujúce celú východnú časť bytu. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s hosťovským WC rozdeľuje byt na spomínanú dennú a nočnú časť. V dennej časti sa nachádza hosťovská izba a priestranná obývačka spojená s kuchynským kútom s ostrovčekom. Z obývačky je východ na menšiu terasu vhodnú na rannú kávičku a väčšiu terasu, kde pohodlne usadíte až 12 osôb. Nočná časť disponuje spálňou s vlastnou kúpeľnou so sprchovacím kútom a WC,  a dve izby s prechodnou kúpeľnou s vaňou a WC. Výstup na tretiu terasu je možný z chodby alebo jednej izby.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma nezariadený. Zariadenie na fotkách je iba ilustračné. Na požiadanie je možné po dohode s majiteľom byt aj dozariadiť. Byt má vlastný kotol.

PARKOVANIE: K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Podľa obsadenia parkoviska je možné prenajať si ďalšie parkovacie státie. 

LOKALITA: Privátny bytový komplex s 11 bytmi a vlastným parkovaním sa nachádza v tichej časti Hornočermánskej ul. Jeho lokalita a výhľad na celú Nitru, predurčujú túto ponuku na výnimočné bývanie.

CENA: 1700 € nájomné vrátane energií / mesiac  + depozit vo výške 2-mesačného nájomného 

Byt je voľný ihneď. 

PROVÍZIU PRE RK NEPLATÍTE.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.