Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | Slnečný zrekonštruovaný 4 izbový mezonetový byt, ulica Miletičova, Bratislava - Nivy, 115 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 4 izbový zrekonštruovaný mezonetový byt v nadstavbe bytového domu na ulici Miletičova, Bratislava – Nivy.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=tRngcSgKLDu

BYT: Má výmeru 115,09 m2 vrátane presklenej lodžie o veľkosti 7 m2. Byt sa nachádza na 5NP a 6 NP/6NP. Nadstavba bytového domu, v ktorej sa byt nachádza bola skolaudovaná v r. 2005. K dispozícii je výťah, ktorý vedie priamo k bytu.
Práve ukončená precízna rekonštrukcia zahŕňa – stierky (pri rekonštrukcii bol použitý aj zvukovo izolačný sadrokartón), podlahy, okná, sanitu, obklady, interiérové dvere, plynový kotol, predprípravu na klimatizáciu a exteriérové žalúzie. Jednoduchou úpravou je možné dosiahnuť vytvorenie dvoch samostatných 2 izbových bytových jednotiek.

Publikované fotografie zahrňajú aj vizualizácie.

DISPOZÍCIA:
5NP: Vstupná chodba, 2 samostatné izby, presklená lodžia, kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom, schodisko (pod schodiskom na nachádza úložný priestor). Jednu z izieb je možné zmeniť na plnohodnotnú kuchyňu, disponuje predprípravou na kuchynskú linku.
6NP: Obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou s rohovou vaňou a toaletou, schodisko.

PARKOVANIE: Bezproblémové rezidenčné parkovanie pred bytovým domom a vrámci susedstva.

LOKALITA: Jednou z najväčších predností predávanej nehnuteľnosti je jej vynikajúca lokalita. V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, Trhovisko Miletičova, nákupné centrum OC Nivy, OC Centrál, autobusová stanica, kúpalisko Delfín.

CENA: 399 990, - EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.