Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Mestská časť: Stráže nad Myjavou
Obec: Šaštín-Stráže
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | 7 izbový Rodinný dom s veľkou garážou!

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj 7-izbový dom (250m2) s veľkou garážou (111m2), 950m2 pozemkom a absolutne jedinečným prístupom do lesíka, ktorý sa nachádza hneď za pozemkom.

DOM: Ponúkame kompletne zariadený 2-poschodový dom. Zastavaná plocha 1.p = 138,84m2, zastavaná plocha 2.p = 94,33m2.

POZEMOK: Pozemok disponuje plynovou prípojkou a úplne novou elektrickou bránou, ktorá slúži ako hlavný vstup na pozemok.

DISPOZÍCIA: Prízemie domu ponúka dve kompletne zariadené izby. Obývacia miestnosť s dostatkom svetla a pohodlím, kuchyňa zariadená spotrebičmi a kúpeľňa, ktorá poskytuje priestor aj pre viacčlennú rodinu. Prvé poschodie domu: obrovská obývacia miestnosť, dve samostatné izby sú pripravené na vaše osobné potreby, či už ako spálne, pracovne alebo miestnosti na hobby. Šatník ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše oblečenie a iné potreby. Dom má tiež veľmi štedrú povalu, ktorá môže slúžiť ako sklad. Na pozemku sa nachádzajú dve ďalšie budovy. Prvá slúži ako kotolňa s pecou na tuhé palivo, vykurovanie je však možné aj elektrickým kotlom. Druhá budova slúži ako sklad náradia, čo je vynikajúce pre tých, ktorí majú záľubu v záhradníctve alebo iných manuálnych prácach.

PARKOVANIE: Pozemok tiež ponúka veľkú garáž s vysokým stropom pre štyri vozidlá, ktorá je dostupná z dvoch strán pozemku. V garáži sa nachádza: WC, príprava na sprchu, 380V zásuvky a dvoje elektricky ovládané dvere. Táto garáž je ideálna nielen pre majiteľov áut, ale aj pre tých, ktorí by chceli využiť tento priestor ako dielňu.
 

LOKALITA: Tichá lokalita hospodársky a cirkevne významne obci Šaštín-Stráže s kompletnou občianskou vybavenosťou na dosah - obchody, MHD, škola, škôlka.

CENA: 249 900€ 

 

MAKLÉR: Radomír Nováček
               +421 907 937 841 
                novacek@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
915 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
138 m2
Zastavaná plocha:
138 m2
Podlahová plocha:
250 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Rok kolaudácie:
2021
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
250 m2
Terasa plocha:
25 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
111 m2
Počet vonkajších parkovacích miest:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Radomír Nováček

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti