Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Vrbová
Obec: Hamuliakovo
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | 5 izbový rodinný dom s bazénom a vírivkou, Hamuliakovo

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Hamuliakovo na ulici Vrbová.

RODINNÝ DOM: Zastavaná plocha rodinného domu je 164 m2 pričom celková úžitková plocha je 243,45 m2 + garáž s elektrickou bránou o výmere 26 m2. Ide o tehlovú stavbu, ktorá bola postavaná pred 25 rokmi a každých 10 rokov bola obnovená fasádna farba a interiér rodinného domu bol kompletne vymaľovaný. Zateplenie obvodu RD je polystyrénom a na streche sa nachádza pálená betónová škridla a je zateplená minerálnou vatou. Dom je napojený na všetky IS (voda, kanalizácia, elk. a plyn) a má plynový kotol so 100l zásobníkom na vodu, ktorý slúži na ohrev TÚV a vykurovanie radiátormi. 

POZEMOK: Má výmeru 1233 m2 a je oplotený z 3 strán betónovým plotom a pred domom sa nachádza elektrická brána s elektrickou bráničkou. Je rozparcelovaný na dve časti. Na jednej polovici stojí rodinný dom s altánkom kde sa nachádza vírivka a na druhej polovici pozemku sa nachádza bazén s prekrytím (8 x 3,5 m) a záhradný domček, ktorý ma zastavanú plochu 41 m2. Pozemok, na ktorom sa nachádza bazén a záhradný domček je možnosť dotiahnúť IS a postaviť druhý rodinný dom. Na pozemku sa nachádza narážaná studňa, ktorá je napojená na automatickú závlahu. Je rovinatý s dostatkom súkromia, zelene a s výsadzbou rôznych stromov.

DISPOZÍCIA: Dom pozostáva z

PODZEMNÉHO PODLAŽIA: Celková výmera podzemného podlažia je 70,38 m2 a pozostáva z chodby, práčovne spojenej s kúpeľňou, samostatnej toalety, skladovej miestnosti a samostatnej izby. 

PRÍZEMIA: Celková výmera prízemného podlažia je 104,80 m2 z čoho je presklenná terasa 11,85 m2. K domu na prízemí prislúcha garáž o výmere 26,85 m2. Podlažie pozostáva z chodby, jedálne, kuchyne, špajze, obývacej izby, jednej samostatnej izby, kúpeľne a samostatnej toalety

MEDZIPOSCHODIE: Má výmeru 31,13 m2 a pozostáva z dvoch samostatných izieb

PODKROVIE: Má výmeru 37,14 m2 a pozostáva z chodby, kúpeľne, samostatnej toalety a samostatnej izby

ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený s kamerovým systémom a bezpečnostným alarmom.

PARKOVANIE: Parkuje sa priamo vo dvore kde je miesto pre dve autá a v garáži, ktorá ma kapacitu pre jedno auto.

LOKALITA: Obec Hamuliakovo je situovaná 15 km východne od Bratislavy a 5 km od mesta Šamorín. Priamo v obci je dostupná základná občianska vybavenosť ako pošta, škola, škôlka, potraviny. V okolí Hamuliakova je priestor nachádzajú nádherné lužné lesy, bežecké, cyklistické dráhy, hrádza pri hlavnom toku Dunaja ako aj hokejová hala, čo ponúka priestor na relax ako aj aktívny oddych.

CENA: 490 000,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1233 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
243.45 m2
Zastavaná plocha:
164 m2
Podlahová plocha:
243.45 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
1999
Rok kolaudácie:
2001
Celková plocha:
243.45 m2
Terasa plocha:
11.85 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
26.85 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti