Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | Príjemný, slnečný 2 izb. byt na ulici Pri Hrubej lúke, Bratislava - Dúbravka, 57 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj príjemný, slnečný 2 izbový byt v novostavbe TAMMI, na ulici Pri Hrubej lúke, Bratislava - Dúbravka.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=7X1PQ71smH9 

BYT: Má rozlohu 56, 61 m2 vrátane balkóna o výmere 3 m2 a pivničnej kobky o veľkosti 2,12 m2. Byt je situovaný na 5NP/6, výťah vedie priamo k bytu. Jedná sa o novostavbu tehlového bytového domu z r. 2017. Orientácia bytu JZ. Možnosť využívania miestnosti na uschovanie bicyklov (kočikáreň) a sauny, ktoré sú situované priamo v bytovom dome.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby so zabudovaným šatníkom, obývacej izby spojenej s kuchyňou, 1x samostatnej izby, kúpeľne s vaňou a toaletou.

ZARIADENIE: Byt sa predáva ako je možné vidieť na inzerovaných fotografiách resp. podľa dohody s majiteľmi - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami, TV nábytková zostava, sedacia súprava, manželská posteľ so vstavanou skriňou, detská postieľka. V byte je dostatok úložného priestoru, byt bol kupovaný v nadštandarde a je zariadený nábytkom vyrobeným na mieru.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

LOKALITA: Priamo v areáli bytového domu sa nachádza detské ihrisko a k dispozícii je aj súkromný Activity park s ohniskom a detským a workoutovým ihriskom, len pre vlastníkov bytov v projekte TAMMI. Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. V objekte TAMMI sa nachádza niekoľko menších obchodných prevádzok a v bezprostrednej blízkosti od bytového domu sa nachádza
obchodné centrum DUBRAWA (supermarket, lekáreň, drogéria,...). V okolí sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly.

CENA: 185 000,- EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.