Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na prenájom, nadštandardný kancelársky priestor s vyhradeným parkovaním.

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory

Bosen group Lučenec vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na prenájom nadštandardný komplex, kancelársky priestor vo vynikajúcej lokalite s vlastným parkingom! Kancelársky priestor je vhodný predovšetkým pre firmu, ktorá sa chce odlíšiť od bežných najomných priestorov.

Nachádza sa na poschodí v roku 2018 skolaudovanej budove VILLAGGIO Unique shopping place, ktorá je situovaná na ulici Továrenská a táto kancelária je ozajstne UNIQUE v meste Lučenec.

Táto kancelária disponuje všetkým potrebným k tomu, aby vaša firma vedela pohodlne a kvalitne fungovať. Každá miestnosť v kancelárii je klimatizovaná, disponujepodlahovým kúrením, výmenou vzduchu, inteligentnými exteriérovými žalúziami, interiérovou tieniacou technikou na diaľkové ovládanie, kamerovým systémom, alarmom a videovrátnikom, ako aj bezkľúčovým otváraním všetkých dverí. Vnútorné deliace priečky sú presklené a dodajú vašej kancelárie unikátny industriálny štýl s dostatočnou intenzitou denného svetla.

Celková rozloha priestoru predstavuje 97m2 + vyhradená toaleta 3,3m2 a spoločné priestory s chodbou.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe do priestoru s podlahovou rozlohou 97m2 je k dispozícii

  • 1xRecepcia s odkladacím priestorom.
  • 1xModerná kuchynka s výstupom na terasu.
  • 1xKonferenčný priestor, s 8x miestom na sedenie.
  • 1xHlavná kancelária s panorama výhľadom na celý priestor.
  • 2xMenšia kancelária s terasou.
  • 1xVyhradená toaleta.

CENA: Mesačný nájom predstavuje 1290 eu vrátane vykurovania, elektriky v spoločných priestoroch a parkingu. Cena nájmu je uvedené bez DPH.

ZARIADENIE: Zariadenie kancelárie nie je súčasťou mesačného nájmu, avšak je možné kompletné zariadenie odkúpiť za dohodnutú cenu ( cena zariadenia bude uprestnená v realitnej kancelárii ).

PARKOVANIE: Veľkým bonusom kancelárie je aj 4x vyhradené parkovanie priamo pri budove VILLAGGIO a 1x vyhradené vnútrostátie za elektrickou bránou.

LOKALITA: Lukratívna a veľmi príjemná lokalita len pár min od centra mesta Lučenec na ulici Továrenská, priamo pri budove Villagio je aj obchod s potravinami, reštaurácia, kaviareň.

VÝHODY: 

  • V 2018 skolaudovaná budova.
  • Moderná, svetlá komplex kancelária s recepciou,kuchynkou,konferenčnou sálou a 3x osobitnou kanceláriou v jednom priestore s krásnou sklenenou priečkou.
  • Vyhradené parkovanie.
  • Možnosť odkúpenia zariadenia.
  • Výnimočný a určite aj jedinečný priestor v meste Lučenec.

CENA: 1290 eur

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel. +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.