Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 6 izb. rodinný dom na súkromnej príjazdovej ceste, ulica Družstevná, Svätý Jur, 235 m2

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Architektonicky zaujímavo riešený 6 izbový rodinný dom v radovej zástavbe s príjemnou záhradou, veľkorysou terasou a dvojgarážou, nachádzajuci sa na ulici Družstevná, v meste Svätý Jur, predaný počas prvej obhliadky v priebehu dvoch dní od inzerovania.

DOM: Úžitková plocha domu je 235,35 m2.  Rozkladá sa na 3 podlažiach – suterén a dve nadzemné podlažia. Obytné miestnosti sa nachádzajú na 1. a 2. nadzemnom podlaží, suterén je využívaný ako skladový priestor. Jedná sa o tehlový, zateplený rodinný dom. Je situovaný v tesnej blízkosti vinohradov, na tichej súkromnej príjazdovej ceste, pričom vstup na príjazdovú cestu je cez elektrickú bránu. Dom bol skolaudovaný v roku 2009. Samozrejmosťou je podlahové kúrenie, exteriérové žalúzie, kachle.

DISPOZÍCIA :
1NP (96,48 m2): Vstupná chodba, zádverie, samostatná toaleta, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi s jedálenským kútom, chodba, obývacia miestnosť s plynulým vstupom na terasu a do záhrady, garáž so suchým vstupom do domu.
2NP (94,07 m2): Hala, spálňa s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, 3x samostatná izba, kúpeľňa s vaňou a toaletou.
SUTERÉN (44,8 m2): Sklad, komora, spoločenská miestnosť.

Pôdorys k dizpozícii na vyžiadanie.

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený.

VÝHODY

  • súkromná príjazdová cesta
  • tichá lokalita
  • dvojgaráž
  • záhrada

PARKOVANIE: Dvojgaráž a 1 parkovacie státie pred domom.

POZEMOK: Má rozlohu 323 m2 z čoho zastavaná plocha je 174 m2. Na pozemku sa nachádza príjemná terasa, záhradný domček, zelená výsadba – kombinácia okrasnej a úžitkovej záhrady.

IS: Na pozemku – voda, elektrina, plyn, kanalizácia.

LOKALITA: Svätý Jur je starobylé mestečko, ktoré leží vo vínorodom kraji na úpätí Malých Karpát, necelých 14 km od Bratislavy. Historické jadro Svätého Jura bolo vyhlásené za mestskú pamiatkovú rezerváciu. V meste sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody, lek. starostlivosť, pošta, lekáreň. Výborná dostupnosť (autobusové a vlakové spojenie) do hlavného mesta Bratislava ako aj do okresného mesta Pezinok.

CENA: 538 000, - EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.