Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok v obci Miloslavov, časť Alžbetin Dvor

  • 243 048

Základné informácie

Ulica: Záhradná
Mestská časť: Alžbetin Dvor
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

BOSEN | Stavebný pozemok v obci Miloslavov, časť Alžbetin Dvor

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group predáva stavebný pozemok v Okrese Senec,  v obci Miloslavov, časť Alžbetin dvor na Záhradnej ulici na výstavbu rodinného domu.

Pozemok: plocha pozemku 1066 m2, z toho 186 m2 je prístupová cesta, samotný pozemok je 880 m2. IS: bez IS, treba vybudovať žumpu a studňu, rovinatý pozemok, zastavanosť je 30%.  
                                            
Lokalita: Pozemok sa nachádza strede dediny,  časti Alžbetin Dvor v zastavanej časti. V blízkosti sa nachádza obecný úrad, kostol, potraviny, park, zástavka autobusu. V dedine je základná škola, lekár pre deti a dospelých, vlaková stanica, športový areál. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite. Dostupnosť do Bratislavy, môžete využiť niekoľkými príjazdovými komunikáciami vrátane rýchlostnej cesty R7,D4.

Cena: 243 048,-€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
880 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1066 m2
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti