Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj, 1 izbový byt, centrum Fiľakovo.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen group Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj jendoizbový byt situovaný vo vyhľadávanej lokalite v centre mesta Fiľakovo.

BYT: Celková rozloha bytu predstavuje 36m2. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome na 4/5 poschodí s výťahom priamo v centre mesta Fiľakovo.
Byt je aj napriek pôvodnejšiému stavu vo veľmi zachovalom stave, avšak umožnuje aj široké možnosti renonštrukckcie podľa svojich predstáv.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s prístupom do kúpeľne a toalety, kuchyňa ktorá je priechodná jednou priestrannou izbou. Byt je orientovaný na východnú stranu, zároveň smerujú okná do zadnej strany bytového domu bez premávky vozidiel s výhľadom na mestský park alebo ihrisko.
K bytu patrí aj látková pivnica na prízemí bytového domu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne vyprázdnený, s kuchynskou linkou. 

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

LOKALITA: Veľmi dobrá a vyhľadávaná lokalita priamo v centre. Vďaka svojej polohe je tu všetko v pešej blízkosti. Obchody, pošta, banka, obecný úrad, ale aj mestský park sa nachádza len na minútku chôdze od bytového domu.
Okolie bytového domu je udržiavané a je tu aj dostatočné množstvo zeleňe.

VÝHODY: 
•    Lokalita
•    Mesačné náklady 130eu
•    Pôvodnejší stav bytu umožní novému majiteľovi rekonštrukciu podľa seba.

V inzeráte sú použité vizualizácie, resp. virtuálny homestaging pre lepšiu predstavu priestrannosti bytu.

Realitný Maklér: Vojtech Bari, Tel: +421907347770. Email: bari bosen.sk
CENA: 32000

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.