Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt s parkovacím státim, M. R. Štefánika, Most pri Bratislave, 44 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt s balkónom a parkovacím státim na ulici M. R. Štefánika, v obci Most pri Bratislave.

BYT: Výmera bytu je 44 m2, z čoho balkón má výmeru 3,6 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí dvojposchodového bytového domu. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2012, je zateplený a tehlový. K bytu prislúcha parkovacie státie pred bytovým domom.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou, spálňa so vstupom na balkón, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

ZARIADENIE: Kuchyňa so vstavanými spotrebičmi: varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, väčšia skriňa v chodbe, posteľ, sedačka, konferenčný stolík, televízor, vlastný plynový prietokový kotol.

PARKING: Vyhradené parkovacie státie

CENA: 450 € meiac nájom byt + 100 € energie, 550 € vratný depozit, 550 € pre RK

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite novovybudovanej časti obce Most pri Bratislave, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody (Billa, KRAJ, 101 Drogérie, Super ZOO), autobusová zastávka, lekáreň, materská škola, základná škola.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.