Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ - BOSEN | 2 izbový byt s garážovým státim v Ružinove, Nuppu-Magnolia, 45m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Beáta Lélyová

realitná maklérka

+ 421 908 501 832
lelyova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt s loggiou a garážovým státim v novostavbe Nuppu-Magnolia.  

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=VvuZbtZvEqS 

BYT: Byt je vo výmere 44m2, z čoho tvotí loggia 2,40m2. Orientovaný je na severnú stranu.  

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, kuchyňe spojenej s obývačkou, spáľnou a kúpeľňe s toaletou. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený, okrem práčky a televízie. V bytovom komplexe sa nachádza práčovňa, ktorá je k dipozícií rezidentom. Predsieň disponuje veľkým vstavaným roldorom. V kuchyni sa nachádzajú spotrebiče ako umývačka riadu, elektrická rúra s varnou doskou, chladnička s mrazničkou a digestor. Obývačka pozostáva z pohovky, konferčného stolíka a Televízneho stolíka ( vybvanie TV majiteľom - dohodou ). V spálni sa nachádza manželská posteľ so vstavaným roldorom. Kúpeľňa je spolu s vaňou a toaletou.  

LOKALITA: Byt sa nachádza v miestnej časti Nivy – neďaleko od Bratislavského downtownu budóv – Nivy, CBC, Pradiareň, Apollo či BBC. Rezidenti majú výhodu v užívania spoločenskej miestnosti, kde si dokážete oddýchnuť, alebo si aj zašportovať. V blízkosti komplexu Nuppu nájdete miestny úrad, škôlky, potraviny, ambulancie, reštaurácie, športoviská, služby pre autá či kaderníctva. K nákupnému centru Nivy a k Trhovisku Miletičova to máte 7 minút autom. Bývanie v Nuppu ponúka aj blízke nadpojenie na diaľnicu.   

CENA: 700,- EUR/ + energie 150,- EUR + vratný depozit vo výške 750,- EUR. Cena za garážové státie je zahrnutá v sume mesačného nájmu. 

REALITNÝ MAKLÉR: Beáta Lélyová, tel.: +421 908 501 832, mail: lelyova@bosen.sk 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.