Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zrekonštruovaný 2 izbový byt, v pokojnej lokalite na okraji Bratislavy, 45m2

Základné informácie

Ulica: Rajecká
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Zrekonštruovaný 2 izbový byt, v pokojnej lokalite na okraji Bratislavy, 45m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj -  bývanie v tichej lokalite 2 izbového bytu, v mestkej časti Vrakuňa. Nachádza sa na Rajeckej ulici, neďaleko od Vrakúnskeho lesoparku. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=8zm4mmpXxYt

BYT: Podlahová plocha bytu je 40,95m2 + 3,96m2 tvorí loggia + pivničná kobka 1,87m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 9, s výťahom. Orientovaný je na východnú stranu, zatepleného bytového domu. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, kuchyňe spojenej s obývačkou, spáľnou a separátne oddelenou kúpeľňou a toaletou. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený, okrem postele v spálni a kresla + konferečného stolíka v obývacej miestnosti. Nábytok je po dohode s majiteľmi okrem nábytku robeného namieru čo sú: skrine v chodbe, kuchynská linka, pult, obývačkova stena a skrinka v kúpeľni + práčka s chladničkou. Do bytu sa vchádza cez bezpečnostné dvere v nezvyčajnej antracitovej farbe značky SECURIDO. V priestrannej vstupnej chodbe je umiestnená skriňa s úložným priestorom a zrkladlom. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s ostrovčekom a so vstavanými spotrebičmi. Obývačka pozostáva z pohovky a obývacej steny. V spálni bude k dispozícií skriňa, nočný stolík a stolička. Kúpeľňa je separátne oddelená od toalety, ktorá sa nachádza hneď vedľa. V spomínanej kúpeľni je umiestnená práčka, umývadlo, vaňa a zrkadlo. Vstup na upravenú loggiu máte cez obývaciu miestnosť.  

LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej a pokojnej časti Vrakune. Neďaleko sa nachádza aj Vrakunský lesopark, kde si viete vychutnat príjmenú precházku alebo si aj zašportovať v okolí prírody a zeleňe. V blízkosti bytu sú zariadenia ako: zdravotné stredisko, lekáreň, škôlky, potraviny, pekáreň, reštaurácia, kaviarne, kaderníctvo masážny salón alebo fitness centrum. Najbližšia dostupnosť k MHD je cca 10 minút pešo. Kde chodí aj priamy spoj do užšieho centra Bratislavy.  

CENA: 139 999,- EUR   

REALITNÝ MAKLÉR: Beáta Lélyová, tel.: +421 908 501 832, mail: lelyova@bosen.sk   

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
spoluvlastníctvo
Úžitková plocha:
40.95 m2
Zastavaná plocha:
44.91 m2
Podlahová plocha:
44.91 m2
Skladová plocha:
1.87 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
panelová stavba
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
9
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
44.91 m2
Plocha balkóna:
3.96 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
1.87 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - čistička odpadových vôd:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Beáta Lélyová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti