Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN I PRENAJATÉ 3 izbového bytu v tichej lokalite v Karlovej Vsi, ulica Hlaváčiková

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na prenájom 3 izbový byt s balkónom v tichej časti Karlovej Vsi na ulici Hlaváčiková.  

BYT: Byt je vo výmere 72,21 m2, z čoho balkón tvorí 9,20 m2. Tri samostatné izby poskytujú dostatok priestoru pre individuálnu súkromnú zónu a odpočinok. Každá z izieb je zariadená .  

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, 3 samostatných izieb, samostatnej kuchyne, samostatnej kúpeľne a toalety.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kopletne zariadený.  Predsieň disponuje skriňou s dostatočným úložným priestorom. V obývačke sa nachádza sedcia súprava z 2 samostatných gaučov, konferenčný stolík, skrinky, a televízor. Z obývacej izby je vstup na loggiu s výhľadom na pokojnú časť Karlovej Vsi. V spálni sa nachádza manželksá posteľ s nočnými stolíkami. V kuchyni sa nachádzajú spotrebiče ako elektrická rúra s plynovou varnou doskou, chladnička s mrazničkou a digestor. Súčasťou zariadenia kúpeľne je práčka. Tretia izba môže byť využívaná ako detská izba, pracovňa, či ďalšia spálňa .

LOKALITA: Karlová Ves je obľúbenou časťou Bratislavy s pokojným prostredím, obklopeným prírodou a  zároveň blízko k možnostiam oddychu. V okolí nájdete parky a miesta vhodné na športové aktivity. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí preferujú pokojné bývanie bez toho, aby sa museli vzdať komfortu mestského života. Byt je v blízkej pešej dostupnosti autobusovej zastávky, čo umožňuje rýchly a pohodlný prístup do centra mesta. 

BYT BUDE VOĽNÝ OD 1.3.2024

CENA: 630,- EUR/ + energie 270 ,- EUR (zahŕňa internet) + vratný depozit vo výške 1000 ,- EUR + provízia pre RK vo výške 450 ,-EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa  právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.