Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN I Prenájom zariadeného 3 izbového bytu v Ružinove, ulica Priemyselná

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom 3 izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej časti Ružinova na ulici Priemyselná.

BYT: Byt s balkónom je o výmere 75,61 m2. Tento dobre dispozične riešený byt poskytuje ideálne bývanie pre rodinu, či pár.  Vybavenie bytu zahŕňa všetky potrebné spotrebiče, ktoré zabezpečujú bezproblémový chod domácnosti.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, z ktorej sa prechádza do obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou. Obývacia izba je od kuchyne predelená barovým pultom s 2 barovými stoličkami. Cez chodbu - ktorá disponuje vstavanými skriňami, sa dostanete do izby ktorá môže byť využitá ako detská izba alebo pracovňa. V zadnej časti sa nachádza spálňa a samostatná kúpeľna oddelená od toalety. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený. Vo vstupnej chodbe sa nachádzajú botníky, policová skriňa, vešiaková zostava na kabáty a robotický vysávač. V útulnej obývacej izbe sa nachádza pohodlná sedacia súprava s konferenčným stolíkom, jedálenský kút pre 6 osôb a obývacia stena s televízorom a klimatizácia. Kuchyňa je plne vybavená kuchynským zariadením a spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, poháre, taniere a i.). Komody v detskej izbe / pracovni, vstavané skrine v spálni a pozdĺž chodby poskytujú dostatok úložného priestoru. V priestroch toalety sa nachádza zvrchu plnená práčka a nad ňou úložný priestor. V kúpeľni sa nachádza vaňa, ktorá poskytuje pohodlie a relax.

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Ružinova na ulici Priemyselná, čo zabezpečuje nielen tiché bývanie, ale aj blízkosť všetkých potrebných služieb a obchodov. Okolie poskytuje vynikajúcu dostupnosť k MHD a rýchlu dostupnosť do centra mesta. V okolí nájdete tiež školy, škôlky, športoviská , či parky.

CENA: 800,- EUR/mesiac + energie (vrátane internetu) 230,- EUR/mesiac + vratný depozit vo výške 1030 ,- EUR. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.