Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ - 2 izbový byt s parkovaním v novstavbe na Malokrasňanskej ulici

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group exkluzívne ponúkal na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt s prakovaním v podzemnej  garáži v bytovom dome.

BYT: Má rozlohu 57,09 m2 + loggia o výmere 4,87 m2 a nachádza sa na 4. poschodí bytového domu s výťahom. Tento moderný a útulný 2 izbový byt sa nachádza na pokojnej ulici Malokrasňanská, ktorá ponúka skvelú kombináciu pohodlia a dostupnosti. K bytu prislúcha parkovanie v podzemnej garáži a pivničná kobka.

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza samostatná kúpeľňa a toaleta. Z chodby je prístup do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou. Priestranná obývacia miestnosť je od kuchyne oddelená jedálenskou časťou. V kuchyni sa nachádza špajza, v ktorej je umiestnená chladnička a dostatok úložného priestoru. Z obývacej miestnosti je vstup na loggiu a do spálne.


ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu) . V obývacej izbe sa nachádza pohovka, 55″ smart televízor, konferenčný stolík, obývacia zostava pozostávajúca z políc a skriniek, veľká policová knižnica a jedálensky stolík so 4 stoličkami. V spálni sa nachádza manželská posteľ, komoda a vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom s úložným priestorom a práčkou so sušičkou.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite m.č. Rača. Bytový dom je obkolesený zeleňou. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádza škôlka, stredná odborná škola, reštaurácie a kaviarne, ihrisko, supermarkety v pešej dostupnosti, zastávky MHD (autobus, električka).


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.