Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, zrekonštruovaný 3izbový byt s 2balkónmi.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Rezervované

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj priestranný a dispozične veľmi zaujímavý 3izbový byt s 2x balkónmi a krásnym, unikátnym výhľadom na Fiľakovský hrad, ktorý môže spríjemniť práve vaše nové bývanie.

BYT: Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome vo vyhľadávanej lokalite priamo v centre mesta, na 6/10 poschodí s výťahom. Celková výmera bytu predstavuje 75m2 a prešiel aj rekonštrukciou v roku 2020.  V rámci rekonštrukcie sa menila dispozícia bytu ako aj murované jadro, podlahy, vchodové, ale aj interiérové dvere, čiastočne sa menila elektrika a je tu aj klimatizácia na letné obdobie.

DISPOZÍCIA: Veľmi dobrým a aj praktickým riešením dispozície tvorí hlavne prepojenie chodby alebo predizby s kuchyňou, jedálnou a priestrannou obývaciou izbou ktorá umožní obíst aj celý byt dookola.

Byt teda dispozične pozostáva z predizby, kuchyne, priestrannej obývacej izby s balkónom, spálne, detskej izby s balkónom, kúpelne, toalety a špajze priamo v byte. Byt je orientovaný na 3 svetové strany a to Juh/ Západ /Sever.

Na prízemí bytového domu sa nachádza aj pivnica a spoločná kočikáreň.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne aj zariadený s kuchynskou linkou, s obývaciou zostavou, šatníkovou skriňou a vešiakovou skriňou.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom bez poplatku.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi vyhladávanej lokalite priamo v centre mesta v pešej dostupnosti je k dispozícii kompletné občianske vybavenie. Vchod je veľmi dobre udžiavaný, čistý a je tu aj veľmi slušné susedstvo.

VÝHODY: 

  • Vyhľadávaná lokalita, obľúbený bytový dom, veľmi slušný vchod.
  • Super dispozičné riešenie bytu.
  • 2x Balkón a orientácia bytu na 3 svetové strany, krásny výhľad na Fiľakovský hrad.

Raelitný Maklér: Vojtech Bari, Tel: +421907347770, Email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.