Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Kompletne zrekonštruovaný a zariadený rodinný dom s terasou Gagarinová ulica, Lučenec, 422m2

  • Cena v RK

Základné informácie

Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Kompletne zrekonštruovaný a zariadený rodinný dom s terasou Gagarinová ulica, Lučenec, 422m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj nadštandardný a kompletne  zariadený 5 izbový rodinný dom s terasou, garážou a záhradou. Rodinný dom je situovaný  v perfektnej, vyhľadávanej lokalite na ulici Gagarinová len 5min od centra mesta Lučenec. Rodinný dom môže byť ideálnou voľbou na bývanie a podnikanie pod jednou strechou, nakoľko je suterén tohto domu prispôsobený na vlastné podnikanie. (Kozmetický salón, kaderníctvo, účtovníctvo...)

VIRTUALNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=ZcfDvKJhRNk

RODINNÝ DOM: Nachádza sa v rádovej zástavbe rodinných domov s celkovou rozlohou pozemku 422m2, z toho 135m2 zastavaná plocha a nádvorie. Obytná plocha predstavuje 250m2 + terasa 20m2. V roku 2019 bola vykonaná na rodinnom dome kompletná rekonštrukcia, v rámci ktorej bol kompletne zateplený v exteriéri. Okrem toho boli menené pôvodné okná na plastové, nové vchodové dvere a nová el. inštalácia. V celom dome sú nové interiérové dvere, podlahy, znížené stropy, stierkované steny, moderne zrekonštruovaná kúpelňa na poschodí, ktorá vás očarí svojou priestrannosťou a jej benefitou je výstup na loggiu. V čase rekonštrukcie sa menila dispozícia domu, kde nám vznikla na prízemí moderná slnečná denná časť s priestrannou obývaciou izbou, jedálňou, kuchyňou a terasou. 

DISPOZÍCIA: Rodinný dom pozostáva zo suterénu, prízemia a poschodia. 

Suterén - s celkovou rozlohou 50m2 tvorí chodbu, kúpeľňu s toaletou, priestor na podnikanie a technickú miestnosť. Suterén je oddelený od prízemia schodiskom, dverami a tu osobitný vchod z prednej časti domu.

Prízemie (denná časť) - s celkovou rozlohou 100m2 tvorí predizbu, chodbu, kuchyňu prepojenú s obývaciou izbou, jedáleň, terasu a samostatnú toaletu. 

Poschodie (nočná časť) - s celkovou rozlohou 100m2 tvorí chodbu, spálňu so šatníkom a priestrannou loggiou, detskú s izbu s loggiou, 2x izbu, gardrob a priestrannú kúpeľňu s toaletou s nezvyčajným výstupom na loggiu priamo z vašej kúpeľne. 

IS: Rodinný dom je napojený na všetky inž. siete a to - verejná kanalizácia, verejný vodovod, vykurovanie je v dome ústredné plynové s kondenzačným kotlom značky Vaillant, k dispozícii je aj veľký krb v obývacej izbe a na poschodí je k dispozícii aj 3x klimatizácia.

PARKOVANIE: Súčasťou rodinného domu je garážové parkovanie s rozlohou postačujúcou aj na 2 os. vozidlá a zároveň je možnosť parkovania v predzáhradke.

ZARIADENIE: Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený. Ostáva tu moderná kuchynská linka a spotrebiče, nábytok v jedálni v obývacej izbe ako aj kompletné zariadenie na poschodí rodinného domu, šatník, komoda a zariadenie v detských izbách. Okrem toho tu ostáva terasové zariadenie, záhradkárske pomôcky a náradie.

LOKALITA: Lokalita Kozý potok ponúka pokojné bývanie len pár min do centra mesta s kompletným občianskym vybavením. V blízkosti dumu sa nachádza škola, škôlka ale aj obchod s potravinami. Lokalita ideálna pre rodinku ktorá by sa rada sťahovala ihneď a komfortne bývala.

VÝHODY: 

  • Možnosť pohodlne bývať a podnikať v jednom v suteréne s podnikateľským priestorom.
  • Kompletne a kvalitne zrekonštruovaný rodinný dom prakticky k užívaniu aj ihneď.
  • Rodinný dom ostáva kompletne a moderne zariadený.
  • Rodinný dom je vhodný aj na hypotekárny úver.
  • Veľmi dobrá lokalita, super susedstvo.

Realitný maklér: Vojtech Bari,     Tel: +421907347770,    Email: bari@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
422 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2021
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Vojtech Bari

manažér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti