Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na prenájom priestranný 3 izbový byt v centre mesta Malacky, Malé námestie

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Andrea Chválová

realitná maklérka

+421 905 825 135
chvalova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na prenájom priestranný 3 izbový byt v absolútnom centre mesta Malacky, v zrekonštruovanom bytovom dome, na Malom námestí.

BYT: 4-izbový byt sa nachádza na 3. poschodí bytového domu bez výťahu. Výmera bytu bez plochy loggie je 87,69 m2, loggia má 7,75 m2. 

DISPOZÍCIA: Chodba, z ktorej je vstup do samostatného WC, kúpeľne, obývačky, kuchyne, spálne a 2 izieb, ktoré sú predelené SDK priečkou. Z kuchyne je vstup do komory a na loggiu. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma plne zariadený bez TV.

LOKALITA: Okresné mesto Malacky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a nachádza sa 35 km od hlavného mesta Bratislava. Malé námestie sa nachádza v absolútnom centre mesta, disponuje rozsiahlou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú škola, materská škola, reštaurácie, obchody, kaviarne, potraviny, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, zámocký park, športová hala a iné.

PARKOVANIE: Voľné parkovanie v okolí bytového domu.

CENA: 850 €/mesiac vrátane energií + depozit 850€ + provízia 850€

Realitný maklér: Ing. Andrea Chválová, +421 905 825 135, chvalova@bosen.sk

IHNEĎ VOĽNÝ

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=dmzivf867E8

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.