Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Výnimočný 2 izbový byt s balkónom priamo na Dulovom námestí

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Vladislava Krupjaková

Realitná maklérka

+421 911 695 666
krupjakova@resido.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Resido Concept Vám ponúka na predaj štýlový 2 izbový byt s balkónom a samostatným šatníkom, v obľúbenej lokalite v tehlovom bytovom dome na Dulovom námestí, k.ú. Nivy.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=FY6nhsPs4jU

Základné info:
• celková úžitková plocha 62,16 m² (z toho byt 56,48 m², balkón 1,93 m² a pivnica 4,29 m²)
• počet izieb: 2
• samostatná kuchyňa s balkónom
• samostatný šatník a v oboch izbách vstavané skrine, zabezpečujú nadštandardný úložný priestor
• byt sa predáva zariadený kvalitným dizajnovým nábytkom
• 2. np z celkových 8
• na poschodí sa nachádzajú len 2 bytové jednotky
• orientácia na dve svetové strany - juhovýchodná strana (obývacia izba a spálňa) a severozápadná strana (kuchyňa) orientovaná do vnútrobloku
• tehlový bytový dom s výťahom
• bytový dom je zateplený s vymenenou strechou
• nízke správcovské poplatky vo výške 97 € na 1 osobu

Lokalita a parkovanie:
Jednou z najväčších predností tohto bytu je jeho vynikajúca lokalita. Výborná občianska vybavenosť v okolí zaručuje komfortné bývanie, pričom perfektná dopravná dostupnosť umožňuje rýchle spojenie s ostatnými časťami mesta. V pešej dostupnosti sa nachádza Trhovisko Miletičova, nákupné centrum OC Nivy a autobusová stanica. Rezidentom je k dispozícii parkovanie vo vnútrobloku.

Cena:
259 000,- €

Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Názor makléra:
Tento byt ponúka kvalitné a dizajnové zariadenie, ktoré spolu s jeho výhodnou polohou robia túto ponuku naozaj výnimočnou. Majiteľ pri zariaďovaní bytu kládol dôraz na výber materiálov, čím zaujme aj náročnejších klientov. Ideálna kompletná občianska vybavenosť len pár krokov od bytového domu ešte viac zdôrazňuje atraktivitu a potenciál tejto ponuky. Stačí si priniesť osobné veci a môžete začať bývať. Navyše, ide o skvelú investičnú príležitosť.

© Vyhotovené fotografie a text sú autorským dielom realitnej kancelárie Resido Concept.
V Resido Concept poskytujeme profesionálne služby v oblasti realít a financií so zameraním na budovanie a správu majetku.
Sme partnerom spoločnosti BOSEN GROUP a členom Realitnej únie SR.