Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Obec: Bratislava-Jarovce
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Hausbót

BOSEN | PREDAJ 4 izbový hausbót na brehu Jaroveckého ramena, Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj celoročne obývateľný hausbót na brehu Jaroveckého ramena s výbornou dostupnosťou.

HAUSBÓT: Obytná plocha hausbótu je 180 m2 + terasa o výmere 60 m2. Hausbót je 4 izbový, dvojposchodový a celoročne obyvateľný. Hausbót má výbornú polohu s dobrou dostupnosťou po novej asfaltovej ceste. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=XqiW9QvaPXz

ŠTANDARD: Na výstavbu boli použité kvalitné materiály vyhovujúce aj náročnejšiemu klientovi. Čiastočne krytá terasa, elektrické podlahové kúrenie, klimatizácia v každej miestnosti s jednou centrálnou jednotkou, kvalitné plastové okná, uzamykateľná vstupná brána, vonkajšie osvetlenie terasy, predpríprava na vírivku, alarm, kamerový systém, terasa z kvalitného drevoplastu.

VYBAVENIE: Kuchynský linka so vstavanými spotrebičmi: umývačka riadu, elektrická rúra, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra. Sanitárne vybavenie: v obidvoch kúpeľniach sa nachádza sprchový kút aj vaňa, umývadlo, skrinka, zrkadlo. 
Spálne: 3 x manželská posteľ s matracmi, nočné stolíky, komody, v hlavnej spáľni aj vstavaná skriňa. Obývacia izba: rozkladací gauč, jedálenský stôl so stoličkami, TV, skrinka pod TV, konferenčný stolík, krb. Ďalej vstavaná skriňa vo vstupnej hale, bojler na ohrev teplej vody, zásobník na pitnú vodu, terasový nábytok.

DISPOZÍCIA: Spodná časť 105 m2: vstupná chodba, technická miestnosť, spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa spojená s priestrannou obývacou izbou, vstup na terasu.
Vrchné poschodie 75 m2: dve spálne, kúpeľňa, galéria, terasa.

PARKOVANIE: Parkovanie pred hausbótom pre minimálne 3 autá.  

LOKALITA: Z hľadiska umiestnenia je tento hausbót skutočne výnimočný. Jarovské rameno a jeho okolie je ako stvorené pre oddych a rekreáciu a je dostupné len pár minút autom z Petržalky. Okrem dostatku slnečného svetla po celý deň ponúka z terasy aj príjemný výhľad na okolitú prírodu. Môžete si tu užívať pokojné prechádzky, beh alebo bicyklovanie po Petržalskej hrádzi, vodné športy či rybolov. 

CENA: 749.990,-

Realitny maklér: Romana Debnáriková, +421 908 126 603, debnarikova@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
200 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2022
Celková plocha:
160 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti