Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj kompletne zrekonštruovaný 5-izbový rodinný dom v tichej lokalite v obci Vidiná

Základné informácie

Ulica: 1 mája.
Obec: Vidiná
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj kompletne zrekonštruovaný 5-izbový rodinný dom v tichej lokalite v obci Vidiná

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Lučenec Vám exluzívne ponúka zrekonštruovaný rodinný dom vo vyhľadávanej a tichej lokalite v obci Vidiná, iba 2km od mesta Lučenec.

DOM: Rodinný dom prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou a jej súčasť tvorí aj nadštandartná kuchynská linka a moderná kúpeľňa. Dvojpodlažný rodinný dom prešiel kompletnou interiérovou rekonštrukciou v roku 2022-2023, je vo veľmi dobrom stave, vhodný na okamžité nasťahovanie. Ponúka dostatok miesta aj pre väčšiu rodinu, úložný priestor, samostatne stojacu garáž a letnú kuchyňu na záhrade. V rámci interiérovej rekonštrukcie je tu nová elektroinštalácia, znížený strop v celom dome, stierkované steny, plastové okná a dvere. Podlahu tvorí prevažne laminát okrem predsiene, chodby a kuchyne, ktorú tvorí keramická dlažba. Vykurovanie objektu je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením a krbovými kachľami s prieduchmi aj na poschodie. Mesačné náklady do 150 eur.

Na rekonštrukciu exteriéru domu a zateplenie bude vyplatená dotácia z programu OBNOV DOM - vo výške približne 17 000 eur.

DISPOZÍCIA:

  • Prízemie: 85 m2: Vstup do domu tvorí zádverie s chodbou, ktorá je čiastočne prepojená s priestranou kuchyňou, chodba ďalej vedie do obývacej miestnosti, z ktorej sa dostaneme do spáľne. Z chodby je prístup do kúpeľne so sprchovacím kútom a WC . Na prízemí sa nachádza technická miestnosť.
  • 1. podlažie – 90 m2 z prízemia vedú betónové schody na pochodie, kde sa nachádza priestranná chodba s osobitným prístupom do každej miestnosti a obzvlášť na terasu s výhľadom do záhrady. Nachádzajú sa tu 2 priestranné izby, 1 nedokončená izba, v ktorej je urobená predpríprava napr. na saunu, može slúžiť aj ako štandardná izba a kúpeľňa v stave – prípravy.

ZARIADENIE: Dom sa predáva s na mieru robenou kuchynskou linkou vrátane spotrebičov okrem umývačky riadu.

POZEMOK: Celková rozloha pozemku predstavuje 613m2, z čoho je zastavaná plocha 105 m2. Na pozemku sa nachádza  okrem rodinného domu aj letná kuchyňa a garáž v pôvodnom stave.

IS: Dom je napojený na všetky inžinierske siete, verejný vodovod, kanalizáciu, vlastnú studňu s pitnou vodou a elektrika na 400V potiahnutá aj do vedlajších stavieb.

CENA: 180.000 EUR

VÝHODY:

  •  Tichá, vyhľadávaná lokalita ideálna aj na kľudné rodinné bývanie.
  •  Kompletná rozsiahla interiérová rekonštrukcia.
  •  Dotácia na exteriér domu a zateplenie OBNOV DOM vo výške 17 000 eur.
  •  Iba 2 km od mesta Lučenec
  •  V obci sa nachádza škôlka, zákl. škola (1-4 ročník), reštaurácia, zmrzlina, potraviny,detské  zábavné centrum Gombíčkovo.

REALITNÝ MAKLÉR: Andrea Sabová, Tel: +421904382920,  Email: sabova@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Andrea Sabová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti