Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe NUPPU Magnolia

  • 700 €/mesiac
    + 200 EUR energie/mesiac

Základné informácie

Ulica: Hraničná
Mestská časť: Prievoz
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Prenájom 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe NUPPU Magnolia

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe NUPPU na ulici Hraničná, Bratislava – mestská časť Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 64,77 m2 + loggia o veľkosti 3,79 m2. nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou, s výstupom na loggiu a vstupom do oboch izieb, spálňa,pracovňa / detská izba, kúpeľňa s vaňou a toaleta.

ZARIADNIE: V byte sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi (elektrická rúra, elektrická varná doska, digestor), exteriérové žalúzie a dostatok úložného priestoru ktorý poskytujú vstavané skrine - pozdĺž vstupnej chodby a v každej izbe .  V spoločných priestoroch na prízemí, sa nachádza práčovňa, ktorú je možnosť využívať, taktiež aj spoločenská miestnosť.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie miesto.

LOKALITA:  Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk či zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete reštauráciu, potraviny Kraj, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku, nemocnicu. Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého či Ružinovského jazera, Park Andreja Hlinku alebo nákupného centra Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD, vybudovaná cyklotrasa a priame napojenie na diaľnicu D1.

CENA: 700 EUR nájom/mesiac + 80 EUR garážové státie/mesiac + 200 EUR energie/mesiac + depozit vo výške 980 EUR

PROVÍZIU NEPLATÍTE.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
68.56 m2
Plocha loggie:
3.79 m2
 

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti