Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Astrová
Obec: Rovinka
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj pekný 4 izbový rodinný dom s garážou v Rovinke

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový rodinný dom s garážou a pekným pozemkom v novovybudovanej štvrti v obci Rovinka, na ulici Astrová. 

VIDEO: 

RODINNÝ DOM: 11 ročná stavba s jedným nadzemným podlažím kolaudovaná 04/2013. Zastavaná plocha domu je 176 m2 a podlahová plocha domu je 141,06 m2 z čoho je garáž 18,88 m2. Rodinný dom je postavený z kvalitných stavebných materiálov. Obvodové murivo a vnútorné priečky tehla, strešná krytina - betónová škridla Bramac, zateplenie rodinného domu - obvodové murivo polystyrén 15 cm, podlaha polystyrén 10 cm, strecha minerálna vlna 30 cm, teplovodné podlahové kúrenie, plynový kotol Buderus so zásobníkom na teplú vodu, plastové okná s izolačným 3 sklom, krb, plastové vstupné dvere, v podkroví je úložný priestor. Oplotenie, elektrická vstupná brána, garáž pre 1 auto. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrika, voda, plyn, kanalizácia, optická prípojka internetu.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:  zádverie, z ktorého je vstup do garáže a chodby. Z chodby je vstup do dvoch detských izieb, práčovne, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a WC, spálne a obývačky s krbom spojenej s kuchyňou a jedálňou. Z obývačky, jedálne a spálne je výstup na pozemok a terasu.

ZARIADENIE: rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený, kuchynská linka vrátane spotrebičov a vstavaný nábytok. 

POZEMOK: celková výmera pozemku je 656 m2. Na pozemku sú zrealizované sadové úpravy, vysadené okrasné dreviny a nachádza sa tu aj vŕtaná studňa s čerpadlom vrátane šachty. Na studničnú vodu je napojená automatická závlaha.  

PARKOVANIE: garáž pre 1 auto a vonkajšie parkovacie státia pre 2 autá na pozemku.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej tichej lokalite obce Rovinka vzdialenej len 20 km od centra hlavného mesta Bratislava. Obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou (potraviny, základná a materská škola, reštaurácie, lekáreň, zdravotné stredisko). Rovinka poskytuje výhody pokojného bývania s veľmi dobrou a rýchlou dostupnosťou do Bratislavy, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Priame napojenie (do 5 minút) na novovybudovanú D4R7.

CENA: 459.990,- EUR

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, +421 903 478 154, vaskor@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
656 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
141.06 m2
Zastavaná plocha:
176 m2
Podlahová plocha:
122.18 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Rok výstavby:
2012
Rok kolaudácie:
2013
Celková plocha:
141.06 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
18.88 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti