Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 2 izbový zariadený byt v novostavbe, ulica Antolská, Bratislava - m.č. Petržalka

Základné informácie

Ulica: Antolská
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Predaj 2 izbový zariadený byt v novostavbe, ulica Antolská, Bratislava - m.č. Petržalka

Popis nehnuteľnosti

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v tichej lokalite obklopenej zeleňou pri jazere Draždiak na ulici Antolská v mestskej časti Bratislava-Petržalka. 

BYT: Výmera bytu je 32 m2. Byt sa nachádza na 1./10. poschodí v bytovom dome - Rezidencia Draždiak, ktorého kolaudácia prebehla v roku 2015 . Byt je orientovaný na východ. Byt má praktické dispozičné riešenie. Byt na nachádza na prízemí, otočený do vnútrobloku kde je zamedzený prístup cudzích osôb. Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom, vstup na magnetický čip. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s walk in šatníkom, priestranná kúpeľňa s WC, obývacia časť spojená s kuchyňou, spálňa.

ZARIADENIE: Byt je zariadený v štandarde s plávajúcou podlahou, kvalitnou keramikou a sanitou, vybavený klimatizačnou jednotkou. Byt sa predáva zariadený a to: vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, indukčná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra. Obývačka - rozkladacia sedačka, komoda, jedálenský stôl, 2x stolička. Kúpeĺňa - sanitárne zariadenie, skrinka, skrinka so zrkadlom, práčka. Vstupná chodba - vešiak s botníkom, police vo walk in šatníku. 

PARKOVANIE: Parkovanie v okolí bytového domu, prenájom miesta v Rezidencii. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=bbXUhoXVZc9

CENA: 150.000 € 

NÁKLADY : 88 € - správca bytovéhu domu, 20 € elektická energia v byte

LOKALITA: Výborná tichá lokalita so skvelými možnosťami športového vyžitia. V blízkosti sa nachádza najväčší komplex volejbalových ihrísk v Bratislave, jazero Malý a Veľký Draždiak, ktorý je vzdialený len 2 minúty pešou chôdzou od bytového domu, hrádza vhodná na cyklistiku, beh a korčule, Lesopark Zrkadlový háj či Chorvátske rameno pre vychádzky. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, reštaurácie, kaviarne materské, základné a vysoké školy ako aj Antolská nemocnica s poliklinikou a lekáreň. Do centra mesta sa pohodlne dostanete MHD ale aj autom po obchvate s napojením na diaľnicu D1,D2,D4,R7 do 10 minút. 

Realitný maklér: Klaudia Jenischová, jenischova@bosen.sk, +421 919 188 524

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
32 m2
Zastavaná plocha:
32 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
10
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
32 m2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti