Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom zariadený 2 izb. byt v blízkosti prírody, ul. Kadnárova, 59 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt v blízkosti prírody - Kadnárova ulica, Bratislava – Krasňany.

BYT: Má rozlohu 59,3 m2 vrátane pivnice, ktorá má výmeru 2,4 m2. Nachádza sa na 4. poschodí z celkových 4. zatepleného bytového domu bez výťahu. Má juhovýchodnú orientáciu a príjemný výhľad ponad okolitú výstavbu. Byt prešiel rekonštrukciou pred cca 5 rokmi- rozvody elektriny, stúpačky, plastové okná, nová kuchynská linka, obklady a dlažby v kúpeľni a na toalete. Výhodou je aj priestranná spálňa s pracovným kútom vhodným na homeoffice .

DISPOZÍCIA: Vstupná hala s odkladacím priestorom, priestranná obývacia miestnosť s jedálenskou časťou prepojená s kuchňou, veľká spálňa s pracovným kútom, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, práčka, chladnička s mrazničkou). V obývacej izbe sa nachádza pohovka s konferenčným stolíkom, policová skriňa, skrinka pod TV, televízor, drevený jedálenský stolík so štyrmi stoličkami, barový pult s tromi stoličkami. Vo vstupnej hale je botník, vstavaná skriňa a vešiaková stena. V spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavaná skriňa, skriňa so zásuvkami a taktiež pracovný stolík so stoličkou, dvojmiestna pohovka a samostatne stojaca lampa.

PARKOVANIE: Rezidenčné parkovacie státia priamo pred vchodom bytového domu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite m.č. Rača - Krasňany. Bytový dom je obkolesený zeleňou. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádza základná škola, stredná odborná škola, Slovenská pošta, reštaurácie a kaviarne, ihrisko, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, zastávky MHD (autobus, električka).

CENA: 570 € nájomné/mesiac + 200€ energie/mesiac, vratný depozit vo výške 1.000€

PROVÍZIU NEPLATÍTE.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.